Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear Arm Pad; 
Duurzaam, Veilig,en Onverwoestbaar!

Ontdek de RXDGear Arm Pad: De Perfecte Partner voor Intensief Commercieel Gebruik!
De RXDGear Arm Pad is de ultieme keuze voor sportscholen en trainingscentra die op zoek zijn naar een duurzame en betrouwbare oplossing voor intensieve commerciële trainingen. Dit armkussen is ontworpen om stoten en trappen op te vangen en te absorberen, zelfs tijdens de meest veeleisende trainingssessies.
Een opvallend kenmerk van de RXDGear Arm Pad is het sterke handvat en de twee stevige riemen die zorgen voor een veilige en stabiele bevestiging aan de arm van de trainer. Dit geeft de trainer de vrijheid om de bokser vol vertrouwen te begeleiden en te corrigeren, wetende dat de armkussen stevig op zijn plaats blijft.
Dit armkussen is onverwoestbaar en gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij dagelijks intensief commercieel gebruik. De vulling van het kussen vangt stoten en trappen moeiteloos op en absorbeert de impact, waardoor de belasting op de trainer wordt verminderd en de training veiliger wordt.
Of je nu werkt met boksers, kickboksers of MMA-vechters, de RXDGear Arm Pad is een essentieel hulpmiddel om techniek, precisie en snelheid te verbeteren. Trainers kunnen hun boksers effectief begeleiden bij het perfectioneren van hun stoten en trappen, en tegelijkertijd hun eigen veiligheid waarborgen.
Kortom, als je op zoek bent naar een armkussen dat intensief commercieel gebruik kan weerstaan, stoten en trappen goed kan opvangen en absorberen, en onverwoestbaar is, dan is de RXDGear Arm Pad de perfecte keuze. Investeer in de beste trainingsuitrusting en verbeter de trainingssessies in je sportschool of trainingscentrum met RXDGear!


Bestel nu: https://www.rxd-gear.nl/arm-pad-black 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2