Fleur van de Ven

img-2541-2_orig

FLEUR VAN DE VEN

Handboogsport recurve


DON’T HOPE FOR IT, WORK FOR IT!

Feiten & Statistieken

GEBOORTEDATUM
29 mei, 2005

GEBOORTEPLAATS
Helmond

NATIONALITEIT
Nederlandse

DISCIPLINES
Handboogsport recurve

Q&A

Hoe ben je in de sport terechtgekomen?
Via m’n zusje, zij was al een jaar aan het schieten en omdat ik naast paardrijden nog een andere sport wilde proberen ben ik eens gaan handboogschieten en niet meer gestopt. Dit is nu twee jaar geleden.

Hoe ziet een gemiddelde week er voor jou uit?
Ik ga fulltime naar school en volgend jaar hoop ik mijn HAVO diploma te halen. Verder ben ik 4-5 avonden in de week met schieten bezig en 2 avonden per week met krachttraining. Ik woon op sportcentrum Papendal om zo elke dag te kunnen schieten.

Hoe vaak train je per week, hoeveel uren en hoe ziet je training schema eruit?
Maandag anderhalf uur krachttraining, dinsdag 2 uur schieten, woensdag 1,5 uur krachttraining, donderdag 2 uur schieten, vrijdag 3 uur schieten en in het weekend nog een training of wedstrijd.

Wat zijn je doelen/ ambities in het leven, op persoonlijk en sportief gebied?
Op sportief gebied wil ik zoveel mogelijk trainen om het hoogst mogelijke (olympische spelen) te behalen.

Waarom heb je voor RXDGear gekozen?
RXDGear is een gaaf merk om voor te schieten. Ik ben heel blij dat ik deze kans krijg omdat ik vanwege Covid 19 nog niet echt de kans heb gekregen om me tijdens wedstrijden te bewijzen. Door RXDGear blijf ik toch fit!

Ranking

  • 2e plaats bij de rayon kampioenschappen

Meer weten over
Fleur van de Ven