Luc Hermsen

117173439-3228849563868354-9174084712182691225-n_orig

LUC HERMSEN

Jetskiën


DO NOT LET SETBACKS STOP YOU. USE THEM TO COME OUT STRONGER. / THE RACE IS NOT OVER UNTIL THE FINISHING FLAG HAS FALLEN.

Feiten & statistieken

GEBOORTEDATUM
7 mei, 1999

GEBOORTEPLAATS
Venray

NATIONALITEIT
Nederlandse


DISCIPLINES
Jetskiën

Q&A

Hoe ben je in de sport terecht gekomen?
Van jongs af aan zat ik in de nationale selectie van de motorcross en reed ik op wereldniveau. Helaas moest ik door een ernstig ongeluk deze sport opgeven. Hierdoor ben ik in de wereld van het jetskiën terechtgekomen en heb ik me opgewerkt tot de top van de wereld. En nu geniet ik al bijna 7 jaar van het jetskiën.

Hoe ziet een gemiddelde week er voor jou uit?
Maandag: werken van 8:30 tot 5. s Avonds 1 tot 1,5 uur hersteltraining op de fiets.
Dinsdag: werk van 8:30 tot 5. 's Avonds circuit duurtraining 
Woensdag: werk sportmassage en personal training aantal uur. En jetski training 3x 15min , Training in de avond 10km hardlopen , stretching.
Donderdag: werk half 9 tot 5. Training in de avond krachttraining.
Vrijdag: werk half 9 tot 5 . training in de avond duurtraining fiets en mobiliseren.
Zaterdag: rust
Zondag: 's morgens fietsen en body activation, 's middags jetski training 4x18min en 's avonds van het fietsen stretchen. 

Wat zijn je doelen/ambities in het leven, zowel persoonlijk als sportief? 
Op persoonlijk vlak zou ik graag een eigen bedrijf hebben in crossfit gerelateerde trainingen.  Dit met personal training en sportmassage. Ik ben nog steeds hard aan het werk om dit te bereiken. Op sportief gebied streef ik naar het behalen van de wereldtitel, ik ben goed op weg en dankzij RXDGear kan ik weer een stapje dichter bij dit doel komen. 

Waarom heb je voor RXDGear gekozen?
Als topatleet heb ik voor RXDGear gekozen omdat het een merk is dat wil groeien en dat is wat ik als atleet ook wil, we kunnen elkaar op verschillende manieren helpen. 
Het grote voordeel dat ik nu heb dankzij RXDGear is dat ik door mijn drukke levensstijl mijn eigen trainingen kan plannen, of het nu 's morgens vroeg is of 's avonds laat, en dat ook nog eens met de beste kwaliteit apparatuur.

Ranking

  • 1x Duits kampioenschap
  • 4x Nederlands kampioenschap
  • 2x Belgisch kampioenschap

Meer weten over
Luc Hermsen