Stoere mannendag

Blog_foto_website

Stoere mannendag bij RXDGear

Stoere Mannendag komt er weer aan en dat betekent dat we onze stoere mannen eens extra in het zonnetje mogen zetten. Als er in jouw leven een stoere man is die fanatiek sport, dan hebben we goed nieuws voor je! Bij RXDGear hebben we voor hen namelijk een te gekke actie. T/m 18 juni ontvang je 10% korting op geselecteerde producten! Waaronder bokshandschoenen, kettebells, powerbands en de ballen. Om deze korting te kunnen claimen, kan er bij het plaatsen van een bestelling op onze website gebruik worden gemaakt van de kortingscode: STOEREMANNEN10.

Een sportief cadeau is het perfecte cadeautje om je (bonus)vader, oom, opa of misschien wel jezelf mee te verrassen. Want zeg nou zelf, wie wordt er niet blij van een nieuwe set gewichten of een nieuwe powerband? Het is niet alleen een cadeau waarmee je laat zien dat je aan degene echt een stoere man vindt, maar ook een cadeau dat past bij zijn sportieve levensstijl.

Dus verras jouw favoriete sportieve man op Vaderdag met een sportief cadeau van RXDGear. En vergeet niet om de kortingscode STOEREMANNEN10 te gebruiken bij het plaatsen van de bestelling, zodat je profiteert van 10% korting op de geselecteerde 'Stoere mannen artikelen.'  Wees er snel bij, want deze actie is nog maar geldig tot en met Vaderdag! (18 juni) 



Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2