Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Verbeter je Krachttraining met de RXDGear Cerakote Barbell 20kg in Opvallend Oranje - Ontworpen voor Topprestaties en Duurzaamheid!

De RXDGear Cerakote Barbell 20kg in opvallend oranje is dé keuze voor serieuze sporters die hun krachttraining naar een hoger niveau willen tillen. Deze barbell is ontworpen voor topprestaties en biedt ongeëvenaarde kwaliteit.
Met zijn hoogwaardige Cerakote coating is deze barbell niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol. Je hoeft je geen zorgen te maken over beschadigingen of corrosie, zelfs niet bij de meest intense workouts.
Een goede grip is essentieel voor succesvolle krachttraining, en de RXDGear Cerakote Barbell excelleert hierin. Dankzij het gestructureerde oppervlak kun je zelfverzekerd en precies trainen, wat cruciaal is voor powerlifting, CrossFit en zware krachttraining.
Deze barbell is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor verschillende trainingsdoeleinden. Of je nu aan powerlifting doet, CrossFit-oefeningen uitvoert of je home workouts naar een hoger niveau wilt tillen, deze barbell staat voor je klaar.
En last but not least, naast topprestaties biedt de RXDGear Cerakote Barbell ook nog een visueel element. Je kunt kiezen uit verschillende opvallende kleuren om je eigen stijl en persoonlijkheid toe te voegen aan je trainingssessies.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-cerakote-barbell-20kg-orange-black-rxob-ob-20 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2