Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear Olympic Training Barbell 15kg:

voor thuis- en professioneel  gebruik

De RXDGear Olympic Training Barbell 15kg is de ultieme keuze voor serieuze thuissporters en de professionele markt.

Met precisie en duurzaamheid in gedachten ontworpen, is deze halterstang ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel beginners als elite atleten.
Met een gewicht van 15 kg biedt het de perfecte balans tussen uitdagende workouts en efficiënte techniektraining. De extra grip zorgt voor een stevige greep tijdens elke lift, terwijl de roterende sleeves de algehele prestaties verbeteren, wat zorgt voor een soepele en gecontroleerde beweging.
Een van de opvallende kenmerken van deze halterstang is de indrukwekkende maximale belastbaarheid, met een maximum van maar liefst 317 kg. Dit maakt het ideaal voor een breed scala aan krachttrainingsoefeningen en CrossFit-workouts, en het spreekt mensen aan met uiteenlopende fitnessniveaus en doelen.
Of je nu Olympisch gewichtheffen, powerlifting of CrossFit beoefent, de RXDGear Olympic Training Barbell 15kg is de veelzijdige en betrouwbare metgezel die je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. Verhoog je trainingservaring en ontsluit je volledige potentieel met deze eersteklas halterstang.


Bestel nu: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-olympic-training-barbell-15kg-rxob-ml-15 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2