Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear: Hoogwaardige 30 mm outdoor

rubberen vloer 

RXDGear biedt een superieure outdoor rubberen vloer met een dikte van 30 mm, ideaal voor zowel commerciële als particuliere toepassingen. Deze zwarte rubberen vloer is ontworpen om te schitteren in buitenomgevingen en biedt een combinatie van robuuste duurzaamheid en uitstekende prestaties.

Onze outdoor rubberen vloer is ontworpen met anti-slip eigenschappen om ervoor te zorgen dat je veilig kunt bewegen, zelfs in natte omstandigheden. Dankzij zijn waterbestendigheid blijft deze vloer onaangetast door regen, sneeuw of andere weersomstandigheden, waardoor hij ideaal is voor buitengebruik het hele jaar door.

Wat deze rubberen vloer echt onderscheidt, is zijn waterdoorlatendheid. Het laat regenwater eenvoudig door, waardoor plassen worden voorkomen en je buitenruimte snel opdroogt na neerslag.

Of je nu een commerciële buitenruimte wilt verbeteren of je eigen buitenparadijs wilt creëren, RXDGear's outdoor rubberen vloer is de perfecte keuze. Met een indrukwekkende dikte van 30 mm biedt deze vloer uitstekende demping en comfort, terwijl hij tegelijkertijd bestand is tegen zware belasting.

Kies RXDGear en transformeer je buitenruimte met onze hoogwaardige anti-slip, waterbestendige, en waterdoorlatende rubberen vloer. Geniet het hele jaar door van veiligheid, duurzaamheid en een prachtig uiterlijk, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden. Investeer in RXDGear voor de perfecte buitenvloeroplossing.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-rubber-floor-1000x1000x30mm-black-rxrf-10-30 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2