Cardio
Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Air bike

€ 999,00
De XEBEX Air Bike AB-1-R is uitermate geschikt voor professioneel gebruik en wordt vooral veel gebruikt in CrossFit boxen, sportcentra, personal training studio’s en hotels, maar is ook zeer geschikt voor thuisgebruik. De fiets is getest door atleten tijdens diverse CrossFit games. De XEBEX Air Bike AB-1-R is robuuster dan andere Air Bikes op de markt en maakt gebruik van duurzame bewegende onderdelen; gesmede Chro-Moly krukas, afgedichte trapas en afgedichte kogellager patronen bij elke verbinding. XEBEX Air Bikes maken gebruik van de beste technologie in hometrainers om zo tegen alles bestand te zijn!

In vergelijking met andere Air Bikes?
De XEBEX Air Bike AB-1-R heeft een verhoogde duurzaamheid door het gebruik van onderdelen van hogere kwaliteit in het frame. Tevens is gebruik gemaakt van duurzame bewegende onderdelen. Het frame is zwaarder dan vergelijkbare modellen, met als voordeel meer stabiliteit. Wordt geleverd met een universeel verbindingsstuk inclusief bidon houder die op het frame wordt geschroefd. Onze zware stuur- en frameconstructie zorgt voor een intensievere training in kortere tijd!

De Console
Gebruiksklaar: De XEBEX Air Bike AB-1-R heeft alles wat je mag verwachtten en meer! Begin met trappen en de console houdt onmiddellijk afstand, tijd, snelheid, calorieën, watt en hartslag bij. De console bied de mogelijk om te schakelen tussen meeteenheden: Meters of Mijlen, en meet tot op een tiende van een calorie zodat je exacte vooruitgang zichtbaar is. We hebben ook de mogelijkheid toegevoegd om de afstand, calorieën en tijd zo in te stellen dat de console aftelt vanaf je beoogde doel zodat je precies weet hoe lang je nog moet werken. Er zijn meerdere vooraf ingestelde intervalprogramma's maar u kunt uw gewenste interval- of werk-/rustperioden zelf programmeren. De console meet afstand, watt, snelheid en calorieën met dezelfde identieke formule als die werd gebruikt in de 2015 CrossFit® Games.

Transport en opslag
De XEBEX Air Bike wordt geleverd met 2 wielen aan de voorkant van het frame. Kantel de fiets eenvoudig en rol hem uit de weg voor opslag.

Meer informatie
Gewicht (kg) 495
Lengte (cm) 122
Breedte (cm) 65
Hoogte (cm) 133
Extra tools wordt geleverd zonder extra tools
Materiaal Staal
Materiaal ABS
Kleur Zwart
Merk XEBEX
Verstelbaar Ja
Garantie 2 jaar
Artikelnummer AB-1-R
Prijs per stuk