Cardio
Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Air rower 2 met Smart Connect

€ 999,00
De XEBEX Air Rower 2.0 met Smart Connect is een van de soepelste roeimachines ooit gemaakt, en zeer populair onder professionele gebruikers. Zo ontworpen dat de dynamiek altijd aanwezig is tijdens de roeibewegingen en met een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pas de hoeveelheid luchtweerstand aan voor elk vermogen
De roeier is uitgevoerd met een verstelbare demper (10 standen) om luchtweerstand en stroming te regelen en u te allen tijde controle heeft over uw vermogen en weerstand.
De hoeveelheid werk die je verricht wordt direct berekend door hoe hard je roeit. Roei harder om sneller te gaan, roei makkelijker om langzamer te gaan. Stel demper in naar persoonlijke voorkeur, van weinig weerstand bij instelling 1, tot maximale weerstand bij instelling 10.

Duurzame constructie
XEBEX Air Rowers staan bekend om hun duurzaamheid en constructie. Het heavy-duty uitgevoerde frame met een gewicht van bijna 45kg biedt een stabiele basis voor elk gebruikersgewicht. We gebruiken metaal en staal waar anderen dat niet doen. Onze roestvrijstalen ketting is ontworpen om lang mee te gaan met minimaal onderhoud.

Extra comfort
• Eenvoudige in- en uitstap op 50cm zithoogte (eetstoelhoogte) om eenvoudig in en uit te stappen na een lange training, als uw knieën minder flexibel zijn dan vroeger en bij gebruik vanuit een rolstoel.
• Zadel is voorzien van extra vulling met hoge dichtheid en heeft een ergonomisch ontwerp om zo tijdens lange roeisessies extra comfort te bieden.
• Onze uniek ontworpen geluidsarme ventilator maakt gebruik van luchtweerstand, waardoor de gebruiker kan genieten van een soepelere, meer comfortabele roei-ervaring direct vanaf uw eerste pull, opbouwend bij elke slag.

Gemakkelijk prestaties en vooruitgang meten
De XEBEX Air Rower 2.0 met Smart Connect wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke console. Start met roeien en de console zal beginnen met het bijhouden van de geroeide tijd, tijd/500M, watt, hartslag (indien aangesloten op een hartslagmeter), meters/afstand, slagen per minuut, calorieën en totaal aantal slagen. U kunt ook schakelen tussen 8 andere prestatiemetingen die met grote tekst en grafieken in het middelste venster wordt weergegeven: gemiddelde 500m tempo, gemiddelde meters per slag, max hartslag, calorieën per uur, kracht curve, max watt, watt grafiek, gemiddelde watt. Toegang tot vooraf ingestelde programma's via het hoofdmenu: snel start, wedstrijd, interval / tabata, doel-tijd, doel-afstand, doel-calorieën, doel-hartslag en doel-slagen. Selecteer uw programma en parameters, druk op start, en begin met roeien.

Eenvoudig opbergen en vervoeren
De XEBEX AirPlus Rower kan eenvoudig worden samengevouwen waarmee deze slechts 50% van het oorspronkelijke grondoppervlak in beslag neemt. Eenmaal samengevouwen eenvoudig wegrollen en opbergen met de aan de voorzijde van het frame gemonteerde transportwielen.

Eenvoudige montage
XEBEX Rowers vereisen minimale montage. We leveren al het benodigde gereedschap, hardware en duidelijke, geïllustreerde instructies. Reken op 30-45 minuten om de klus te klaren!

Hoe is het te vergelijken met andere roeiers?
XEBEX Air Rowers zijn getest met 1.000.000 pulls van robotarmen zonder falen. De demperinstellingen hebben een groter bereik van weerstand van 1-10, waardoor gebruikers de perfecte demperinstelling kunnen vinden. De basis van de XEBEX Air Rower zit bijna 50cm van de grond waardoor het makkelijker is om in en uit te stappen en weegt bijna twee keer zoveel dan concurrerende roeiers.

Meer informatie
Gewicht (kg) 42
Lengte (cm) 251
Breedte (cm) 51
Hoogte (cm) 115
Kleur Zwart
Merk XEBEX
Garantie 2 jaar
Artikelnummer AR-2-BA
Prijs per stuk