Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Ontdek de RXDGear Coaching Mitt Set: Ultieme Handpads voor Intensief Commercieel Gebruik!

De RXDGear Coaching Mitt Set is de ideale keuze voor trainers en coaches die op zoek zijn naar hoogwaardige handpads die bestand zijn tegen intensief commercieel gebruik. Deze gebogen handpads zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende trainingssessies en bieden extra ondersteuning aan de polsen voor de trainers.

Een opvallend kenmerk van deze handpads is hun vermogen om gemakkelijk stoten op te vangen en te absorberen. De gebogen vorm zorgt voor een natuurlijke hoek om stoten op te vangen en te geleiden, waardoor de trainer de nauwkeurigheid van de bokser kan verbeteren. De schokabsorptie van deze handpads is ongeëvenaard, wat zorgt voor een comfortabele en veilige training voor zowel de trainer als de bokser.
De RXDGear Coaching Mitt Set biedt extra ondersteuning aan de pols van de trainer, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en letsel wordt voorkomen tijdens lange trainingsessies. Dit betekent dat trainers zich volledig kunnen concentreren op het bijstaan en begeleiden van hun boksers zonder zich zorgen te maken over hun eigen welzijn.
Deze handpads zijn onverwoestbaar en gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij dagelijks gebruik in een commerciële omgeving. Ze behouden hun vorm en schokabsorberende eigenschappen, ongeacht hoe intensief ze worden gebruikt. Dit maakt de RXDGear Coaching Mitt Set tot een duurzame investering voor elke sportschool of trainingsfaciliteit.
Kortom, als je op zoek bent naar handpads die intensieve commerciële trainingen kunnen weerstaan, stoten gemakkelijk kunnen opvangen en de polsen van trainers ondersteunen, dan is de RXDGear Coaching Mitt Set de ultieme keuze. Investeer in de beste trainingsuitrusting en til je bokstraining naar een hoger niveau met RXDGear!


Bestel nu: https://www.rxd-gear.nl/coaching-mitt-set-black 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2