Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Zelf een Crossfit beginnen 

Ben jij een ambitieus persoon en wil je mensen helpen gezond te zijn? Dan ligt het voor de hand dat je gaat proberen om een eigen fitness studio op te starten. Je kunt dan bijvoorbeeld een crossfit beginnen. Dit is een vorm van fitness waarbij meerdere disciplines bij elkaar komen. Het is belangrijk om, voordat je een eigen crossfit gaat beginnen, goed op een rijtje te hebben staan wat hier allemaal bij komt kijken. Zelf een crossfit beginnen doe je het beste met RXDGear als je partner. Wij hebben veel ervaring met het opstarten van sportscholen, crossfit boxen, hotel gyms en fitnessruimtes en helpen jou ook graag hierbij. Zo staan we onder andere klaar om jouw inrichting van A tot Z te verzorgen. Je hoeft je sportschool dan alleen nog maar te openen.

Hoe start je een eigen Crossfit op?

Een crossfit beginnen is meer dan alleen maar een ruimte huren, hier wat apparaten neerzetten en jezelf crossfit noemen. Je moet er bijvoorbeeld goed op letten dat je een duidelijk concept hebt. Er zijn bij jou in de buurt waarschijnlijk meerdere boxen te vinden, je moet dan wel zorgen dat mensen daadwerkelijk door jouw concept worden aangesproken. Je moet hier goed over nadenken, maar ook over het schrijven van je bedrijfsplan. Zeker als je ook geldschieters aan wil gaan schrijven is het belangrijk om duidelijk te maken op welke vlakken jouw crossfit onderscheidend is van de concurrentie. 

Een eigen Crossfit beginnen

Als zelf een crossfit beginnen iets is waar jouw ambities liggen, dan raden we je van harte aan om eens een kijkje te komen nemen op rxd-gear.nl. We hebben veel ervaring op het gebied van het opzetten van functionele fitnessruimtes en helpen jou hier ook graag bij. Meer weten over ons bedrijf en de mogelijkheden die je bij ons hebt? Kijk dan gewoon even op deze website voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen met ons. Een afspraak maken is ook altijd mogelijk. We komen graag eens bij je langs om alles met je door te nemen.
rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2