Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

DUMBBELLS KOPEN

Dumbbells

RXD Gear biedt een breed scala aan dumbbells aan, variërend van lichtgewicht opties van 1 kg tot zwaardere gewichten van 60 kg. Deze gewichten zijn ontworpen om krachttraining en fitness mogelijk te maken voor een breed scala aan doelgroepen, van beginners tot gevorderde fitnessliefhebbers.

Voor sportscholen en personal trainers kunnen dumbbells een essentieel onderdeel zijn van hun trainingsuitrusting. Het gebruik van dumbbells stelt trainers in staat om een breed scala aan oefeningen uit te voeren en de weerstand aan te passen aan de behoeften van hun klanten. Met het brede scala aan gewichten dat beschikbaar is bij RXD Gear, kunnen trainers en sportscholen ervoor zorgen dat ze de juiste dumbbells in huis hebben voor alle soorten trainingen.

Voor thuisgyms kunnen dumbbells een handige en effectieve manier zijn om krachttraining en fitness uit te voeren zonder het gedoe van het reizen naar een sportschool. RXD Gear biedt lichtgewicht opties voor beginners en zwaardere gewichten voor meer gevorderde fitnessliefhebbers. Met de mogelijkheid om dumbbells in paren te kopen, kunnen klanten ervoor zorgen dat ze altijd de juiste uitrusting hebben om hun trainingsroutine voort te zetten.

Naast de verschillende gewichten biedt RXD Gear ook een breed scala aan accessoires voor dumbbells. Deze accessoires, zoals dumbbell rekken, kunnen helpen bij het organiseren van uw trainingsruimte en het opslaan van uw apparatuur wanneer deze niet in gebruik is. Door accessoires aan te schaffen die zijn ontworpen om te werken met RXD Gear's dumbbells, kunnen klanten er zeker van zijn dat hun apparatuur veilig en georganiseerd blijft.

Upgrade je gym met dumbbells en accessoires van RXD Gear

Samengevat biedt RXD Gear een breed scala aan dumbbells en accessoires voor sportscholen, personal trainers en thuisgyms. Met lichtgewicht opties voor beginners en zwaardere gewichten voor gevorderde fitnessliefhebbers, kunnen klanten er zeker van zijn dat ze de juiste uitrusting hebben om hun trainingsroutine voort te zetten. Door ook accessoires aan te bieden, zoals dumbbell rekken, kan RXD Gear helpen bij het organiseren van de trainingsruimte en het opslaan van apparatuur wanneer deze niet in gebruik is.

RXD Gear begrijpt het belang van een veilige en georganiseerde trainingsruimte, vooral als het gaat om zware apparatuur zoals dumbbells. Daarom biedt RXD Gear een breed scala aan racks en storages voor dumbbells, ontworpen om aan de verschillende behoeften van sportscholen, personal trainers en thuisgyms te voldoen.

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2