Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Eigen fitnessruimte inrichten

Wil je een eigen fitnessruimte inrichten?

Is fitness je lust en je leven? Als je gepassioneerd bent en graag anderen wilt helpen bij het behalen van hun doelen, dan kun je een eigen fitnessruimte inrichten en zelfstandig ondernemer worden. Je weet ongetwijfeld hoe het er aan toe gaan in een sportschool of fitnessstudio, maar zelf een eigen fitnessruimte inrichten, vergt de nodige expertise. De inrichting, de kleur op de wanden, het soort vloer en de fitnessapparaten die jij je klanten aanbiedt, zijn het visitekaartje voor jouw fitnessruimte. Tevens bepaalt het gebruikt van bepaalde materialen, in hoeverre jouw fitnessruimte duurzaam is in gebruik, comfortabel en zonder overlast te bezorgen bij de buren. Enige adviezen van een expert kun je dan wel gebruiken. 

RXDGear helpt je bij je eigen fitnessruimte inrichting

Een fitnessruimte heeft voor RXDGear geen geheimen. Wij hebben al vele klanten voortgeholpen bij de inrichting van hun fitnessruimte. Je kunt nog zoveel verstand hebben van fitnessapparatuur, een goede indeling en aankleding van de ruimte zelf is ontzettend belangrijk, evenals het gebruik van duurzaam materiaal. En wat denk je van de lichtinval in je fitnessruimte? Ook dit moet goed zijn, zodat je klanten zien waar ze mee bezig zijn en eventuele instructies goed kunnen lezen. Bij ons kom je voor een all-in-one service, waarbij we je begeleiden van begin tot eind. Van de inrichting tot het kiezen van de juiste apparatuur, kun je met een gerust hart aan ons overlaten. 

Een eigen fitnessruimte inrichten met een ontwerp van RXDGear

Als jij een eigen fitnessruimte wilt inrichten, dan heb je al genoeg aan je hoofd. Je moet je bijvoorbeeld bezighouden met het aantrekken van je doelgroep en je administratie. Laat RXDGear bij een eigen fitnessruimte inrichten het ontwerp maken. Wij hebben dit al voor vele sportscholen, fitnessstudio´s en home gyms gedaan, dus wij weten waarover we praten en leveren een prachtig 3D ontwerp voor je aan. Met ons ontwerp en inrichting ben jij klaar om professioneel klanten te ontvangen in je eigen fitnessruimte. 
rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2