Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear Elite Olympic Barbell 15kg:

Perfectie voor Krachttraining en CrossFit. 

Kies voor Topprestaties en Duurzaamheid!

Ben je van plan om een nieuwe sportschool te beginnen? Zorg dan dat je alles op orde hebt voor een sterk begin. RXDGear biedt een ruime keuze aan topkwaliteit apparatuur en accessoires voor functionele fitness en Crossfit. Ons eigen installatie team zorgt ervoor dat je snel kunt starten, dankzij onze grote voorraad.

Met de nadruk op functionele fitness en Crossfit zet je een trend in de fitnessbranche. Functionele fitness richt zich op dagelijkse bewegingen en verbetert de algehele fysieke prestaties, terwijl Crossfit een intensieve trainingsvorm is die een mix is van gymnastiek, atletiek en krachttraining.

Bovendien kun je met personal training de ervaring van je klanten naar een hoger niveau tillen. Onze ervaren medewerkers geven advies en begeleiden je bij het bereiken van je zakelijke doelen.

Kies voor RXDGear en start je sportschool op de juiste manier. Neem contact op voor meer informatie over onze producten en diensten en laat je inspireren door onze kennis en ervaring in de branche. Start nu met het bouwen van een succesvolle sportschool!


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-elite-olympic-barbell-15kg-rxob-hl-15 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2