Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Fitness op kantoor

Je hebt het vast gehoord op het nieuws. Een van de grootste bedreigingen voor de gezondheid van mensen is het vele zitten dat we tegenwoordig doen. Mensen die op een kantoor werken bewegen niet genoeg. Ze zitten de hele dag achter hun computer en bewegen eigenlijk alleen om naar het koffiezetapparaat te lopen. Als jij je hier ook zorgen over maakt, dan is het goed om hier iets aan te doen. RXDGear is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het inrichten van sportruimtes. We helpen mensen om een eigen sportschool te beginnen, maar kunnen ook een mooie ruimte inrichten op kantoor. Zo wordt fitness op kantoor mogelijk.

Fitness op het werk 

Zelfs al heb je maar een kleine ruimte tot je beschikking, dan zijn er toch genoeg mogelijkheden om een fitnessruimte in te richten voor je personeel. We komen graag een keer bij je langs om de mogelijkheden op dit gebied bij jouw bedrijf te bekijken. Hoe kan jouw ruimte het beste benut worden? Welke toestellen kunnen hier het beste bij worden gebruikt? Aan de hand van ons bezoek maken we een plan met een duidelijke tekening. We houden hierbij altijd jouw budget goed in het achterhoofd. Als je akkoord gaat met ons plan en offerte, dan zorgen wij dat de nieuwe ruimte voor fitness op kantoor helemaal voor je wordt ingericht.

Aan de slag met kantoorfitness

Kantoorfitness brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Om te beginnen help jij natuurlijk je mensen met het broodnodige bewegen. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat er minder ziekteverzuim is, maar ook dat je mensen meer energie hebben om hun werk te doen. Daar komt natuurlijk ook nog bij dat je mensen zullen waarderen dat jij fitness op het werk mogelijk maakt. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om eens te bekijken wat er op het gebied van fitness op kantoor allemaal mogelijk is. Je kunt hiervoor natuurlijk ook de uitgebreide informatie op deze website doornemen.
rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2