Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

GYM DESIGN

Je hebt een idee voor een (nieuwe) gym maar je weet niet waar je moet beginnen. RXDGear kan je helpen! Wij komen naar je toe! We willen je plannen begrijpen, de ruimte bekijken en je leren kennen. Hoe beter we jou en je plannen begrijpen. Hoe beter we je kunnen adviseren. Zijn je plannen concreet, dan gaan we aan de slag. We maken een schets en zetten deze daarna om in een 3D-tekening om je een perfect beeld te geven van je toekomstige box of gym.

De 3D tekening is een belangrijk onderdeel van het proces. Je krijgt hierdoor een goed beeld bij de door jou gekozen indeling, ook kunnen hieruit punten naar voren komen waar je nog niet aan hebt gedacht, of die in je gedachte anders waren dan dat het ‘in het echt’ wordt. Zodra de indeling en apparatuur definitief zijn, kunnen we een planning gaan maken voor het daadwerkelijk inrichten van de ruimte.

RXDGear heeft een eigen team installateurs die je hele gym komen installeren, of helpen met het installeren van losse equipment. Dit doen we voor de zakelijke en particulieren klanten.

Wil je informatie over jouw Gym design? Of hulp bij het ontwerpen? Neem contact met ons op.

rxd1
step3-jpg_1_orig
rxd3

EXCUSES DON’T GET RESULTS

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2