Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Home gym voor krachttraining 

Een home gym is een fitnessruimte thuis. Veel mensen die aan krachttraining willen doen, geven de voorkeur om dit thuis te doen. De sportschool is te druk, te duur of het apparatuur van te slechte kwaliteit. Als je dan een ruimte over hebt in huis of hier speciaal ruimte voor creëert, dan kun je een eigen home gym voor krachttraining inrichten. Maar een home gym voor krachttraining vergt enige organisatie en je moet met bepaalde aankledingseisen rekening houden. Krachttraining houdt ook in dat je traint met zware apparatuur. Hier moet je vloer bijvoorbeeld tegen bestand zijn en trainen mag geen overlast geven voor je huisgenoten en buren. 

Laat je adviseren bij een home gym voor krachttraining inrichten

Om professioneel vanuit huis te trainen, moet je nadenken hoe je een home gym voor krachttraining moet inrichten. Nog voor je apparatuur plaatst, moet je weten wat de beste materialen zijn voor de aankleding van je ruimte. De wandbekleding en welk soort vloer, moeten niet alleen mooi zijn om te zien, ze moeten bestand zijn tegen intensief gebruik en zware apparaten. Als dit namelijk niet het geval is, dan loopt je ruimte al snel schade op en train je minder comfortabel. Ook de keuze voor welke apparaten je plaatst is belangrijk. Je wilt namelijk wel alles trainen, zoals dit ook in een sportschool mogelijk is. RXDGear kan je adviseren bij een home gym voor krachttraining inrichten. 

RXDGear maakt jouw ontwerp voor een home gym voor krachttraining

Wil jij een professioneel ingerichte home gym? Maak dan eens een afspraak met de ontwerpers van RXDGear. Wij weten wat er komt kijken bij het inrichten van een complete fitnessstudio, maar ook bij een home gym. Bij ons kun je terecht voor een compleet equipment pakket voor je home gym. Naar aanleiding van jouw wensen en eisen, maken wij voor je home gym voor krachttraining een ontwerp in 3D en adviseren wij over welke apparatuur het beste voor jou is. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. 
rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2