Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear Olympic Training Barbell 20kg Black -

voor thuis en professioneel gebruik

De RXDGear Olympic Training Barbell van 20 kg is de ultieme krachtpatser voor zowel serieuze thuissporters als de professionele markt.

Deze hard verchroomde halterstang is ontworpen om te voldoen aan de eisen van zware krachttraining en intensieve CrossFit-workouts.
Met extra grip en roterende sleeves biedt deze halterstang optimale prestaties en veelzijdigheid. Het helpt je om je oefeningen met vertrouwen en precisie uit te voeren, wat essentieel is voor het behalen van je fitnessdoelen.


De zwarte kleur geeft deze halterstang een stoere uitstraling en past goed bij elke trainingsomgeving. Of je nu in je home gym traint of in een professionele fitnessruimte, deze halterstang is een betrouwbare metgezel voor al je krachttrainingssessies.
Of je nu bezig bent met deadliften, squatten, bankdrukken of elk ander krachtgericht oefening, de RXDGear Olympic Training Barbell van 20 kg is ontworpen om je te ondersteunen bij het bereiken van je fitnessdoelen. Kies voor kwaliteit en prestaties met deze indrukwekkende halterstang.


Bestel nu: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-olympic-training-barbell-black-20kg-rxob-mb-20 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2