Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

OVER ONS

Focus on Quality

Wat in 2016 begon als een idee, is uitgegroeid tot een internationaal, high-end merk voor de fitnessprofessional en particulier. RXDGear is ontstaan door het samengaan van twee enthousiaste Nederlandse (fitness)ondernemers. We kwamen op het idee een eigen merk te ontwikkelen. Waarom? Wij vinden dat de fitnessbranche een sterk merk met hoge kwaliteit producten en een goede, persoonlijke service verdiend.

Door jarenlange ervaring in o.a. eigen (personal)training studio’s en verschillende andere (technische) ondernemingen durven wij te zeggen dat we weten wat we doen, we willen alleen de beste materialen en producten voor jou.

Ons internationale team is gedreven, sportminded en uiterst precies. Wij helpen je met het efficiënt inrichten van je sportschool, Crossfit box, personal training studio, home gym, functionele trainingsruimte, bootcamp, bedrijfsfitness locatie, hotel en fysiotherapie praktijk. Heb je geen hulp nodig? Bestel je materialen eenvoudig online en heb het binnen enkele dagen in huis.

Doordat we meegaan met de trends en blijven ontwikkelen worden er regelmatig nieuwe producten of accessoires toegevoegd aan ons assortiment. Heb je zelf een goed idee wat je wilt laten produceren? Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Gym design

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2