Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Optimaliseer je krachttraining met de

RXDGear Olympic Swiss Multigrip Barbell 28 kg

Ontdek de veelzijdigheid van de RXDGear Olympic Swiss Multigrip Barbell van 28 kg, een essentiële toevoeging aan jouw krachttraining.

Deze barbell biedt vier unieke grip posities, waardoor je jouw bovenlichaam op diverse manieren kunt trainen. Ideaal voor het versterken van je borst, triceps, biceps en schouders. Of je nu een atleet bent die herstelt van een blessure en op zoek is naar een veilige trainingsmethode, of simpelweg een fitnessliefhebber die variatie in workouts waardeert, de RXDGear Olympic Swiss Multigrip Bar is de perfecte keuze. De verschillende grepen stellen je in staat om de nadruk te leggen op specifieke spiergroepen, terwijl je tegelijkertijd kracht en spiermassa opbouwt zonder onnodige druk op je gewrichten.

Met een robuust gewicht van 28 kg is deze barbell duurzaam en stevig, geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Voeg de RXDGear Olympic Swiss Multigrip Barbell toe aan je trainingsarsenaal en ontdek de voordelen van gevarieerde en effectieve krachttraining voor je bovenlichaam. Bereik jouw fitnessdoelen op een veilige en doeltreffende manier met deze hoogwaardige multigrip barbell.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-olympic-swiss-multigrip-bar-28kg-rxob-sw-00 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2