Dank je wel!

squatting_into_the_new_year-

Wij willen graag dankjewel zeggen, dankjewel voor een succesvol 2023!

We hebben veel nieuwe projecten mogen uitvoeren, veel nieuwe gyms geïnstalleerd, veel producten verkocht over heel Europa, nieuwe producten ontwikkeld en onze creativiteit mogen delen. 

We kijken terug op 2 succesvolle beurzen. We hebben deelgenomen aan de FIBO beurs in Duitsland en waren present op de Vakbeurs Gezond & Vitaal in Nederland.
Grote dank naar alle bezoekers, we zien elkaar volgend jaar weer!

Net zoals elk jaar was onze Garage Sale een goeie en mooie bijeenkomst voor onze B-to-B klanten en voor onze particuliere klanten. Goede aanbiedingen, goede gesprekken en een gezellige dag met een lekker hapje en drankje!

Bestaande en nieuwe klanten hebben nog meer vertrouwen in ons gekregen dit jaar en hielpen enthousiast mee met onze grootste Black Friday Sale. Heel erg bedankt!

Nu we het einde van het jaar naderen, willen we graag even stilstaan en onze dankbaarheid aan jullie tonen. Jullie support, inzet en samenwerking hebben mede gezorgd voor ons succes dit jaar.

Aan ons fantastische team: Bedankt voor jullie harde werk, inzet en flexibiliteit. Jullie creativiteit, passie en teamwork hebben het verschil voor de klanten en RXDGear gemaakt. Samen zijn we uitdagingen aangegaan en hebben we geweldige mijlpalen bereikt.

Aan onze geliefde klanten: Wij zijn heel erg dankbaar voor jullie vertrouwen in ons en jullie loyaliteit naar ons. Jullie feedback en samenwerking was van hele hoge waarde bij het realiseren van onze projecten, producten en het verlenen van onze diensten. We kijken er naar uit om door te gaan met het voldoen en overtreffen van jullie verwachtingen in het volgende jaar.

Aan onze gewaardeerde partners: Bedankt voor jullie samenwerking en jullie visie. Onze succesvolle samenwerkingen waren en zijn nog steeds een drijvende kracht achter al onze prestaties en wij waarderen de kracht hiervan.

Aan onze altijd ondersteunende vrienden en familie: jullie begrip, aanmoediging en geduld waren ook van grote waarde bij ons. Wij zijn dankbaar voor de support die jullie ons altijd geven!

Als we terugkijken op het afgelopen jaar, dan kijken we uit naar de kansen en uitdagingen die we in de toekomst gaan krijgen. Jullie blijvende support is van ongekende waarde en we zijn enthousiast over wat de toekomst ons gaat bieden.

We zien elkaar weer in 2024!

Team RXDGear

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2