Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Cardiotraining thuis  

Cardiotraining thuis: trainen in jouw home gym

Afvallen, een ijzersterke conditie opbouwen of trainen voor een marathon: met cardiotraining bereik je je doelen. Nu kun je natuurlijk een abonnement op de sportschool nemen of lekker buiten gaan sporten maar nog beter is het om de cardiotraining thuis uit te voeren. In je eigen home gym kun je namelijk 24/7 aan de slag. Op jouw tempo, met jouw muziek en zonder pottenkijkers of verplichte small talk. Ook als het regent, je een lekke fietsband hebt of een ander smoesje wilt verzinnen: in de home gym ontkom je niet aan een flinke work-out! 

Thuis cardiotraining met basis apparatuur en losse gewichten

RXDGear is de specialist op het gebied van ontwerpen en inrichten van gyms. Zowel grote sportscholen als home gyms richten wij efficiënt en hip in. Voor thuis cardiotraining hebben we zelfs een speciaal basic pakket ontworpen waar je direct mee aan de slag kunt. Wij geloven namelijk dat veel multifunctionele apparaten (waar veel thuis-sporters voor kiezen) je veel te veel beperken in de oefeningen. Hierdoor worden de trainingen al gauw saai, eentonig en minder effectief. Het is daarom slimmer om te investeren in wat basis apparatuur en bijbehorende losse gewichten. Hiermee kun je lange tijd vooruit én indrukwekkende resultaten behalen.

​Cardio apparaten voor thuis 

​Ben je benieuwd naar het basis pakket van RXDGear of wil je weten welke andere cardio apparaten voor thuis wij op voorraad hebben? Bekijk dan onze website of neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag bij het creëren van de perfecte home gym. Ook als je eigen ideeën of wensen hebt, horen we die natuurlijk graag. Samen met ons enthousiaste en deskundige team zorgen we er dan ook voor dat je snel thuis aan het trainen kunt. Je bereikt ons via ons telefoonnummer, e-mailadres, het online contactformulier, WhatsApp of social media. Tot slot vind je ons kantoor in Venlo. Graag tot snel!
rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2