Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear Handwraps 480cm :

Maximale Bescherming en Ondersteuning

RXDGear Handwraps 480cm zijn de ideale metgezel voor elke vechtsporter, of je nu aan boksen, kickboksen, MMA of een andere vechtsport doet. Met een lengte van 480 cm bieden deze handwraps uitstekende bescherming en ondersteuning voor je handen en polsen, waardoor je met vertrouwen kunt trainen en vechten.

Een van de belangrijkste voordelen van RXDGear Handwraps is de uitstekende bescherming die ze bieden. Ze helpen blessures aan je handen en polsen te voorkomen door schokken te absorberen en de impact van stoten en trappen te verminderen. Dit is essentieel voor vechtsporters van alle niveaus om letsel te voorkomen en op de lange termijn te blijven trainen.

Daarnaast bieden deze handwraps een goede versteviging voor je polsen. Ze helpen de polsen stabiel te houden tijdens het slaan, waardoor het risico op verstuikingen en blessures wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk bij krachtige stoten en langdurige trainingssessies.

Een ander voordeel van RXDGear Handwraps is dat ze zweet absorberen, waardoor je handen droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens de meest intensieve trainingen. Dit voorkomt dat je grip verliest op je handschoenen en verbetert je algemene prestaties.

Kortom, als je op zoek bent naar handwraps die zorgen voor maximale bescherming, ondersteuning en comfort tijdens je vechtsporttraining, dan zijn de RXDGear Handwraps - 480 cm de juiste keuze. Investeer in de beste uitrusting voor je handen en verbeter je vechtsportvaardigheden met RXDGear.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/hand-wraps-480cm-black 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2