Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Duurzaam RXDGear Low Kick Shield -

Ideaal voor Intensieve Commerciële Trainingen!

Dit lage trapkussen is ontworpen om trappen op te vangen en te absorberen, zelfs tijdens de meest veeleisende trainingssessies.
Een opvallend kenmerk van de RXDGear Low Kick Shield is de aanwezigheid van verschillende handgrepen, waardoor trainers en boksers flexibel kunnen werken en verschillende technieken kunnen oefenen. Dit maakt het kussen veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan traptechnieken.
Het dikke schuimrubberen kussen van de RXDGear Low Kick Shield zorgt voor uitstekende schokabsorptie, waardoor de trappen comfortabel kunnen worden opgevangen. Dit vermindert de belasting op de trainer en maakt de training veiliger en effectiever.
Dit trapkussen is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij dagelijks intensief commercieel gebruik. Het kan de krachtigste trappen weerstaan en behoudt zijn vorm en schokabsorberende eigenschappen, ongeacht hoe intensief het wordt gebruikt.
Kortom, als je op zoek bent naar een trapkussen dat intensief commercieel gebruik kan weerstaan, verschillende handgrepen biedt en trappen comfortabel kan opvangen en absorberen, dan is de RXDGear Low Kick Shield de ideale keuze. Investeer in hoogwaardige trainingsuitrusting en verbeter de traptechnieken in je sportschool of trainingscentrum met RXDGear!


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/low-kick-shield-black-60x30x12cm 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2