Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear Wall RIG 3.0 - Aanpasbare Fitnessoplossing voor Jouw Trainingsruimte

Ontdek de RXDGear Wall RIG 3.0 - jouw ideale fitnessoplossing voor een aanpasbare trainingsruimte. Dit modulaire RIG past zich volledig aan jouw wensen aan en vormt een solide basis voor je crossfit-training.

Dankzij de RXDGear Wall RIG 3.0 bespaar je waardevolle vloerruimte, aangezien deze stevig aan de muur bevestigd is. Ondanks zijn compacte formaat biedt dit RIG maar liefst 3 werkplekken met J-cups, waardoor je een breed scala aan krachttrainingsoefeningen kunt uitvoeren. Bovendien zijn er meerdere opties voor pull-ups, waardoor je je bovenlichaam effectief kunt trainen.

Dit RIG is ontworpen met een focus op duurzaamheid en stabiliteit, waardoor je veilig en met vertrouwen kunt trainen. Het modulaire ontwerp geeft je de vrijheid om de RIG aan te passen en uit te breiden volgens jouw wensen, zodat je altijd de ideale trainingsomgeving hebt.

Of je nu een nieuwkomer in fitness bent of een ervaren atleet, de RXDGear Wall RIG 3.0 biedt de flexibiliteit en functionaliteit die je nodig hebt om je trainingsdoelen te bereiken. Kies voor dit veelzijdige RIG en transformeer vandaag nog je trainingsruimte.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/freestanding-rig-3-0 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2