Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear's Zwarte Rubberen Run-On Profiel 

43mm Dik en 1 Meter Lang

RXDGear's zwarte rubberen run-on profiel van 43 mm dik en 1 meter lang is de perfecte afwerking voor je rubberen vloer. Dit hoogwaardige profiel biedt niet alleen een naadloze overgang, maar ook de nodige bescherming en duurzaamheid voor je vloeroppervlak.

Met een indrukwekkende dikte van 43 mm biedt dit rubberen run-on profiel een robuuste en slijtvaste oplossing om de randen en verbindingen van je rubberen vloer af te werken. Het beschermt niet alleen tegen slijtage, maar biedt ook extra demping en bescherming.

Dit profiel is speciaal ontworpen om de levensduur van je rubberen vloer te verlengen en de esthetische uitstraling te verbeteren. Of het nu gaat om een commerciële ruimte, een sportfaciliteit of een industriële omgeving, dit zwarte rubberen run-on profiel voegt een professionele en functionele afwerking toe.

Het 1 meter lange profiel is eenvoudig te installeren en zorgt voor een vlekkeloze afwerking van je rubberen vloer. Met RXDGear's zwarte rubberen run-on profiel van 43 mm dik geef je je vloer de bescherming en uitstraling die het verdient.

Kies voor duurzaamheid en stijl - kies RXDGear voor het zwarte rubberen run-on profiel van 43 mm dik en 1 meter lang. Verbeter de levensduur en het uiterlijk van je rubberen vloer met dit hoogwaardige accessoire. Investeer in RXDGear voor een complete oplossing voor je vloerafwerking.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rubber-run-on-profile-1000x43mm 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2