Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Lift eenvoudig je halterstang met de RXDGear Barbell jack

De compacte en gebruiksvriendelijke Barbell Jack van RXDGear is een handig hulpmiddel voor elke fitnessliefhebber die tijd en energie wil besparen bij het verwisselen van halterschijven. Met deze krik til je moeiteloos één uiteinde van de halterstang op, waardoor het wisselen van schijven snel en eenvoudig wordt. De Barbell Jack is vervaardigd uit gepoedercoat staal en is daardoor uiterst duurzaam.

De Barbell Jack is ontworpen met het oog op gemak en efficiëntie. Het is eenvoudig met één hand te bedienen, en dankzij de hefboomwerking kun je zelfs de zwaarste halterstangen zonder veel moeite omhoog brengen. Bovendien heeft het een extra brede voet voor een stabiele basis. Deze accessoire is geschikt voor vrijwel alle standaard halterstangen met een diameter tot ongeveer 31 mm, en ook voor bumper plates en grote halterschijven met een diameter tot 45 cm.

Of je nu bezig bent met krachttraining, powerlifting, of gewoon je fysieke conditie wilt verbeteren, de Barbell Jack maakt je workout routine efficiënter. Met zijn compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp kun je snel en gemakkelijk de gewichten op en van de halterstang schuiven, zonder gedoe of verspilde energie.

De RXDGear Barbell Jack is de perfecte metgezel voor iedereen die het meeste uit zijn training wil halen zonder kostbare tijd en inspanning te verspillen aan het handmatig verwisselen van gewichtsschijven. Voeg deze handige accessoire toe aan je fitnessuitrusting en ervaar het gemak van moeiteloos gewichtsbeheer tijdens je workouts. Het is een must-have voor elke serieuze sporter.

Bestel hem eenvoudig hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-barbell-jack-black-rxbj-bl-00 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2