Fitness vloeren

Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

FITNESS VLOEREN

Fitness vloeren van RXD Gear

Als u een sportschool of thuisgym heeft, is het belangrijk om een fitnessvloer te hebben die zorgt voor veiligheid en comfort tijdens uw workouts. Bij RXD Gear hebben we een ruime selectie fitnessvloeren van hoogwaardige kwaliteit voor elk type fitnessruimte. In deze tekst nemen we u mee in de verschillende soorten vloeren die wij aanbieden.

Rubberen tegels

Onze rubberen vloertegels zijn gemaakt van hoogwaardig, dicht materiaal dat zorgt voor een optimale demping en bescherming tijdens het sporten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en maten, en kunnen worden gebruikt voor gewichtheffen, olympisch gewichtheffen, crossfit, etc. Onze rubberen vloertegels zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, waardoor u de vloer kunt aanpassen aan uw voorkeuren en de inrichting van uw gym.

 

  • 15 mm: De 15 mm dikke rubberen vloeren zijn ideaal voor het dempen van geluid en het absorberen van schokken. Ze zijn geschikt voor licht gebruik en zijn daarom perfect voor bijvoorbeeld een yoga- of pilatesruimte.
  • 20 mm: De 20 mm dikke rubberen vloeren zijn iets dikker dan de 15 mm vloeren en bieden daarom nog betere bescherming tegen schokken en geluidsoverlast. Deze vloeren zijn geschikt voor licht en middelzwaar gebruik en zijn daarom ideaal voor cardio-apparatuur of krachttraining.
  • 30 mm: De 30 mm dikke rubberen vloeren zijn gemaakt van grovere rubber granulaat korrels voor betere water doorlaatbaarheid en daardoor perfect voor outdoor gebruik. Deze zijn perfect voor outdoor Crossfit en weightlifting (gewichtheffen) gebruik.
  • 43 mm: De 43 mm dikke rubberen vloeren zijn de dikste vloeren die RXD Gear aanbiedt. Deze vloeren bieden de hoogste mate van bescherming tegen schokken en geluidsoverlast en zijn daarom perfect voor zware gewichten, krachttraining en gewichtheffen.

 

Bij RXD Gear hebben we een ruime selectie fitnessvloeren van hoogwaardige kwaliteit voor elk type fitnessruimte. Als u op zoek bent naar rubberen tegels dan hebben wij de perfecte oplossing voor uw sportschool of thuisgym. Onze fitnessvloeren bieden niet alleen veiligheid en comfort, maar ook een professionele uitstraling aan uw sportschool.

De bij te bestellen Run-On profielen zijn gemakkelijk te installeren en te combineren met de rubberen vloeren van RXD Gear. Ze zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat u ze langdurig kunt gebruiken tijdens uw trainingen.

Kortom, de Run-On profielen zijn een perfecte aanvulling op de rubberen vloeren van RXD Gear en bieden extra bescherming en stabiliteit tijdens uw workouts.

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2