Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear 43mm zwart rubberen vloer

comfortabel en geluidsabsorberend voor binnen en buiten

RXDGear biedt een hoogwaardige zwarte rubberen vloer met een indrukwekkende dikte van 43 mm, geschikt voor zowel buiten- als binnentoepassingen.

Deze zwarte rubberen vloer is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar uitmuntende prestaties en veelzijdigheid.
Onze rubberen vloer is ontworpen met anti-slip eigenschappen om maximale veiligheid te garanderen, ongeacht de omstandigheden. Of het nu regent of de zon schijnt, deze vloer biedt de grip die je nodig hebt.
Wat deze rubberen vloer echt onderscheidt, is zijn vermogen om geluid en schokken te absorberen. Of het nu gaat om het dempen van het geluid van voetstappen of het absorberen van de schokken van zware gewichten, deze vloer biedt een stille en comfortabele omgeving voor allerlei activiteiten.
Of je nu je buitenruimte wilt verbeteren of je binnenvloer wilt upgraden, RXDGear's zwarte rubberen vloer met een dikte van 43 mm is de ideale keuze. Met zijn duurzaamheid en veelzijdigheid is deze vloer geschikt voor diverse toepassingen, van sportfaciliteiten tot garages en meer.
Kies RXDGear en ervaar de voordelen van de beste rubberen vloer op de markt. Geniet van de veiligheid, het comfort en de geluidsabsorberende eigenschappen, zowel binnen als buiten. Investeer in RXDGear voor een hoogwaardige vloer die aan al je eisen voldoet.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-black-rubber-floor-1000x1000x43mm-rxrf-10-44 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2