Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear Olympic Training Barbell 20kg -

voor intensieve training en CrossFit

De RXDGear Olympic Training Barbell 20kg is een serieuze krachtpatser, geschikt voor zowel de ambitieuze thuissporter als de professionele markt.

Deze barbell is ontworpen voor intensieve en zware krachttraining en CrossFit-workouts.
Deze barbell is vervaardigd met een hard chroom oppervlak, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een fraaie uitstraling heeft. Het gladde en glanzende uiterlijk voegt een vleugje elegantie toe aan elke trainingsruimte, terwijl de hoogwaardige constructie direct opvalt.
Dankzij de extra grip op deze barbell kunt u tijdens intensieve trainingen een betrouwbare en stevige grip behouden. Bovendien zijn de roterende sleeves ontworpen om soepele en gecontroleerde bewegingen mogelijk te maken, wat van cruciaal belang is bij technische liften.
Of u nu een gewichtheffer bent die streeft naar perfectie in snatch en clean & jerk, of een CrossFit-atleet die functionele fitheid nastreeft, de RXDGear Olympic Training Barbell 20kg staat klaar om uw inspanningen te ondersteunen. Met een indrukwekkende maximale belastbaarheid is dit de barbell die u naar het volgende niveau van uw fitnessreis zal brengen. Kies voor topprestaties, kies voor de RXDGear Olympic Training Barbell 20kg.


Bestel nu: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-olympic-training-barbell-20kg-rxob-ml-20 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2