Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Vrijheid in Ontwerp: Op Maat Gemaakt Kunstgras in 19 Kleuren - RXDGear

RXDGear biedt op maat gemaakt kunstgras dat volledig aan jouw wensen voldoet. Met maar liefst 19 prachtige kleuren en de mogelijkheid om het te produceren zoals jij dat wilt, heb je de vrijheid om je eigen ontwerp tot leven te brengen. Ons op maat gemaakte kunstgras is speciaal ontworpen voor intensief gebruik, met korte vezels en een hoge dichtheid.
Of je nu een uniek sportveld wilt creëren, je buitenruimte wilt personaliseren of een levendig landschap wilt ontwerpen, ons op maat gemaakte kunstgras biedt ongeëvenaarde mogelijkheden. De 19 kleuropties stellen je in staat om de perfecte combinatie te kiezen die past bij jouw esthetische visie.
Onze korte vezels zorgen voor een natuurlijk ogend gazon, terwijl de hoge dichtheid zorgt voor duurzaamheid en veerkracht, zelfs bij intensief gebruik. Of het nu gaat om sportactiviteiten of recreatie, ons op maat gemaakte kunstgras is er klaar voor.
Kies RXDGear voor de vrijheid om je eigen kunstgras te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en profiteer van hoogwaardig kunstgras dat aan al je eisen voldoet. Investeer in RXDGear voor een unieke en duurzame oplossing voor jouw buiten- en binnenruimtes.


Voor prijsaanvraag, klik hier: https://www.rxd-gear.nl/kunstgras-custom-made 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2