Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Ontwikkel Techniek met RXDGear Olympic Junior Barbell 10kg

Veilige Training voor Jonge Gewichtheffers!

De RXDGear Olympic Junior Barbell 10kg is een uitstekende keuze voor techniektraining en jonge gewichtheffers.

Met een gewicht van slechts 10 kg is deze halterstang speciaal ontworpen om de nadruk te leggen op de juiste techniek zonder overmatige belasting voor junioren.
Ondanks zijn lichte gewicht heeft de Olympic Junior Barbell een indrukwekkende maximale belastbaarheid van maar liefst 453 kg, wat betekent dat hij meegroeit met de kracht en vaardigheid van de gebruiker naarmate ze zich ontwikkelen. Dit maakt het een veelzijdig trainingshulpmiddel dat geschikt is voor een breed scala aan oefeningen en intensiteitsniveaus.
Een opvallend kenmerk van deze halterstang is de extra grip die zorgt voor een stevige en veilige handgreep, zelfs tijdens de meest veeleisende trainingen. De roterende sleeves verbeteren de algehele prestaties en zorgen voor een soepele en gecontroleerde beweging tijdens het tillen.
Of je nu een junior atleet bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of een trainer die techniektrainingen geeft, de RXDGear Olympic Junior Barbell 10kg biedt de perfecte balans tussen gewicht en functionaliteit. Investeer vandaag nog in dit hoogwaardige trainingsinstrument om de technische vaardigheden en kracht van jonge atleten te ontwikkelen en te verbeteren.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-olympic-junior-barbell-10kg-rxob-jb-10  

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2