Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Dumbbell rek kopen

Dumbbell rekken zijn een essentieel onderdeel van elke sportschool, personal training studio of thuisgym waar dumbbells worden gebruikt. Ze bieden een veilige en georganiseerde manier om dumbbells op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn. RXD Gear biedt een breed scala aan dumbbell rekken die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende soorten klanten.

Voor sportscholen en personal training studios biedt RXD Gear grote dumbbell rekken die plaats bieden aan een groot aantal dumbbells. Deze rekken zijn ontworpen om robuust en duurzaam te zijn, en zijn geschikt voor het dagelijkse gebruik in een drukke sportschool of studio. Deze rekken zijn ook vaak voorzien van wielen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst en opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Voor thuisgyms biedt RXD Gear compacte dumbbell rekken die passen bij de grootte en het gebruik van een thuisgym. Deze rekken zijn ontworpen om gemakkelijk op te bergen en bieden een veilige en georganiseerde manier om dumbbells op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn. Met het gebruik van een dumbbell rek kunnen thuisgym eigenaren er ook voor zorgen dat hun trainingsruimte er netjes en georganiseerd uitziet, waardoor het gemakkelijker wordt om te trainen en gemotiveerd te blijven.

Wij helpen jou verder!

RXD Gear biedt ook verschillende stijlen en ontwerpen van dumbbell rekken, zodat klanten het rek kunnen kiezen dat het beste bij hun behoeften past. Sommige rekken zijn ontworpen om op de vloer te worden geplaatst, terwijl andere op een muur kunnen worden gemonteerd. Sommige rekken zijn ook ontworpen om te worden gebruikt met specifieke gewichtsreeksen van dumbbells, terwijl andere meer algemeen worden gebruikt en geschikt zijn voor verschillende soorten dumbbells.

Samengevat biedt RXD Gear een breed scala aan dumbbell rekken die geschikt zijn voor verschillende soorten klanten. Of het nu gaat om een sportschool, personal training studio of thuisgym, RXD Gear biedt rekken die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de klant. Door een dumbbell rek te gebruiken, kunnen klanten ervoor zorgen dat hun dumbbells veilig en georganiseerd zijn wanneer ze niet in gebruik zijn, waardoor hun trainingsruimte er netjes en georganiseerd uitziet.

Zelf ontwerpen

Bij RXD Gear is het ook mogelijk om zelf een dumbbell rek te ontwerpen en te laten maken. Dit is vooral handig voor klanten die specifieke eisen hebben voor hun dumbbell rek en geen geschikt rek kunnen vinden in het standaard assortiment.

Door zelf een dumbbell rek te ontwerpen, kan de klant het rek volledig aanpassen aan zijn of haar behoeften. Zo kan er rekening worden gehouden met de beschikbare ruimte, het aantal dumbbells dat moet worden opgeborgen en de gewenste stijl en afwerking van het rek.

RXD Gear werkt samen met de klant om het ontwerp te bespreken en te verfijnen, en vervolgens wordt het rek op maat gemaakt en geleverd. Het resultaat is een uniek en op maat gemaakt dumbbell rek dat perfect past bij de behoeften van de klant.

Dit maatwerk is ook een goede optie voor sportscholen en personal training studios die op zoek zijn naar een oplossing voor hun specifieke trainingsruimte. Door een op maat gemaakt dumbbell rek te gebruiken, kan er ruimte worden bespaard en kan de trainingsruimte efficiënter worden ingericht.

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2