Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear Kunstgras voor Start- en Finishlijnen:

Ultieme prestaties in 7 kleuren. Ideaal voor atletiekbanen en persoonlijk gebruik

RXDGear biedt het ideale kunstgras voor start- en finishlijnen op sprinttracks, met rollen beschikbaar in 2 en 4 meter breedte en een keuze uit 7 prachtige kleuren.

Ons kunstgras is ontworpen om grenzen te verleggen en nieuwe doelen te bereiken, zelfs onder intensief gebruik. Met korte vezels en een hoge dichtheid biedt het de ultieme prestaties.
Of je nu een atletiekbaan wilt verbeteren, een trainingsfaciliteit wilt aanleggen of gewoon een sprinttrack voor persoonlijk gebruik wilt creëren, ons kunstgras voor start- en finishlijnen is de perfecte keuze. De 7 beschikbare kleuren stellen je in staat om de esthetiek aan te passen aan je specifieke behoeften.
Onze korte vezels zorgen voor een natuurlijke uitstraling en bieden de juiste grip voor atleten, terwijl de hoge dichtheid duurzaamheid en veerkracht garandeert, zelfs bij herhaaldelijk intensief gebruik.
Kies RXDGear en ga vooruit met ons hoogwaardige kunstgras voor start- en finishlijnen. Verleg grenzen, stel nieuwe doelen en geniet van prestaties op topniveau. Investeer in RXDGear voor de beste sprinttrack-oplossing die beschikbaar is.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/kunstgras-start-finish 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2