Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Verbeter Je Kickboxtraining met het RXDGear Boxing Package Deal: De Complete Oplossing voor Jouw Successen in de Ring!

Ontdek het RXDGear Boxing Package Deal: De Ultieme Combinatie voor Jouw Kickboxtraining!

Het RXDGear Boxing Package Deal is speciaal samengesteld om jouw kickboxtraining naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een ervaren vechtsporter bent of net begint met je reis in de wereld van het kickboksen, dit pakket biedt alles wat je nodig hebt voor een complete en effectieve training.

Een opvallend kenmerk van dit pakket is de mogelijkheid om je bewegingen te volgen en te verbeteren met behulp van de UFC Force Tracker. Deze geavanceerde technologie stelt je in staat om je stoten, trappen en bewegingen nauwkeurig te tracken, zodat je je techniek kunt verfijnen en je prestaties kunt verbeteren. Het is alsof je je eigen persoonlijke coach hebt tijdens elke trainingssessie.

Of je nu traint voor wedstrijden of gewoon jezelf fit wilt houden, dit combinatiepakket is geschikt voor alle niveaus en doelen. Met RXDGear haal je hoogwaardige uitrusting in huis die is ontworpen om je te ondersteunen bij het bereiken van je kickboxdoelen. Begin vandaag nog met je kickboxtraining en ontdek de voordelen van het RXDGear Boxing Package Deal.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-boxing-package-deal-rxbg-pd-00 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2