Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear Lifting Platform:

Duurzaam, dempend, geluidsreducerend

Het Lifting Platform van RXDGear is dé ultieme oplossing voor serieuze gewichtheffers en fitnessliefhebbers. Met afmetingen van 2000x3000x40mm biedt het een stevig en robuust oppervlak dat de impact van zware gewichten kan weerstaan zonder tekenen van slijtage te vertonen.
Een van de belangrijkste voordelen van ons lifting platform is de uitzonderlijke demping en bescherming die het biedt. Het absorbeert niet alleen de schokken van het gewichtheffen, waardoor de belasting op je gewrichten en apparatuur wordt verminderd, maar het beschermt ook je vloeren tegen beschadiging. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over gebarsten tegels of beschadigd beton - ons platform heeft alles onder controle.
Naast zijn beschermende eigenschappen is ons lifting platform ontworpen met geluidsreductie in gedachten. Het minimaliseert het luide gekletter en de galm die vaak gepaard gaan met gewichtheffen, waardoor een aangenamere en stillere trainingsomgeving ontstaat.
Het platform heeft een hoge dichtheid voor maximale duurzaamheid en levensduur. Dankzij de schokabsorberende eigenschappen is het een uitstekende keuze voor olympisch gewichtheffen, deadlifts en meer.
Bovenop het platform vind je een houten trainingsoppervlak van 2000x1000mm. Dit houten oppervlak biedt stabiliteit en grip, en vormt de perfecte basis voor je gewichthefactiviteiten. Of je nu een professionele atleet bent of een toegewijde fitnessliefhebber, het Lifting Platform van RXDGear is je betrouwbare partner om je gewichthefdoelen te bereiken.
Investeer in het beste - kies RXDGear voor een lifting platform dat uitblinkt in duurzaamheid, bescherming en prestaties. Bereid je voor om je gewichtheffervaring naar nieuwe hoogten te tillen.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/lifting-platform-2000x3000x40mm 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2