Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Verbeter je grip met RXDGear Liquid Chalk - Magnesium 50ml

optimale oplossing voor powerlifting, turnen, klimsporten en atletiek.

De RXDGear Liquid Chalk - Magnesium 50ml is de ultieme oplossing voor sporters die een optimale grip willen tijdens hun trainingen en wedstrijden.

Deze vloeibare magnesium absorbeert zweet en maakt je handen aanzienlijk stroever, waardoor je zelfs tijdens de meest intensieve workouts volledige controle hebt.
Of je nu bezig bent met powerlifting, turnen, klimsporten of atletiek, deze vloeibare magnesium is de perfecte metgezel voor je sportieve activiteiten. Het draagt bij aan het voorkomen van gladde handen en vermindert het risico op het verliezen van grip op de apparatuur of het trainingsmateriaal.
Met een handig formaat van 50 ml is deze Liquid Chalk gemakkelijk mee te nemen in je sporttas. Je kunt het snel en eenvoudig aanbrengen voor een betere grip, en het blijft langdurig effectief, zelfs tijdens zware inspanningen.
Kies voor de RXDGear Liquid Chalk - Magnesium 50ml en ervaar het verschil in grip en prestaties tijdens je sportieve activiteiten. Het is de ideale metgezel voor sporters die streven naar optimale prestaties en controle, ongeacht de sportdiscipline.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/liquid-chalk-magnesium-50ml  

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2