Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Eigen sportschool oprichten

Bij het oprichten van een eigen sportschool komt heel wat kijken. Je moet een concept bedenken, een ruimte huren of kopen, hier apparaten bij zoeken… Er komt veel op je af als je de beslissing hebt genomen om een eigen sportschool op te starten. We raden je dan ook aan om hier eens goed voor te gaan zitten als je jouw plan uit wil gaan werken. Bij RXDGear weten we alles van het opzetten van een eigen sportschool. We hebben meerdere mensen geholpen met het zelf sportschool oprichten en ondersteunen jou hier ook graag bij. Samen met jou schrijven we een goed businessplan en bekijken we hoe we jouw sportschool positief onder de aandacht gaan brengen.

Een eigen sportschool oprichten met RXDGear

Het is belangrijk om goed van tevoren te weten wat er allemaal bij komt kijken als je een goede sportschool op wil richten. Je kunt namelijk niet zomaar wat apparaten in een ruimte neerzetten en dan hopen dat hier iemand op af gaat komen. We helpen je met het inrichten van een ruimte die aantrekkelijk is en waar mensen met veel plezier kunnen sporten. We weten hoe jouw ruimte optimaal ingericht kan worden. Als leveranciers van de beste fitness apparaten die er te krijgen zijn weten we ook precies welke apparaten er niet in jouw sportschool mogen ontbreken. We raden je dan ook aan om een afspraak met ons te maken om onze mogelijkheden eens met ons door te spreken.

Hoe kun jij zelf een sportschool oprichten?

We komen graag eens langs in je ruimte om te zien wat hier de mogelijkheden van zijn. We maken een ontwerp voor je dat je ook in 3D kunt bekijken. Zo heb je goed inzichtelijk hoe jouw sportschool er straks uit komt te zien. Samen met jou zetten we dan ook een doortimmerd bedrijfsplan op. Wat zijn jouw opties hoe kun je deze zo goed mogelijk benutten? We raden je daarbij aan om eens te komen kijken op deze website om hier meer informatie te lezen over wat wij je allemaal te bieden hebben. Wij zorgen ervoor dat je straks een compleet ingerichte gym hebt die helemaal startklaar is.
rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2