Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear 15mm zwarte rubberen vloeren voor veilige fitnessomgevingen

RXDGear biedt hoogwaardige zwarte rubberen vloeren van 15 mm dikte, geschikt voor zowel commerciële als particuliere toepassingen.

Onze rubberen vloeren zijn speciaal ontworpen met het oog op sportscholen en fitnesscentra, en ze blinken uit in anti-slip eigenschappen.

Of je nu een professionele sportschool runt of een eigen fitnessruimte thuis hebt, onze dikke zwarte rubberen vloeren bieden de ideale ondergrond voor al je trainingsbehoeften. Met een indrukwekkende dikte van 15 mm zorgen ze voor uitstekende demping, schokabsorptie en geluidsreductie, waardoor je een veilige en stille omgeving hebt om in te trainen.

Onze zwarte rubberen vloeren zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en passen naadloos in verschillende interieurstijlen. RXDGear begrijpt de behoeften van zowel professionele sportscholen als thuistrainers en biedt op maat gemaakte oplossingen.

Kies voor RXDGear en geniet van hoogwaardige rubberen vloeren die speciaal zijn ontworpen voor fitnessomgevingen. Verbeter de veiligheid en prestaties van je sportschool of trainingsruimte met onze dikke anti-slip rubberen vloeren in elegant zwart. Investeer in kwaliteit en comfort met RXDGear.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-black-rubber-floor-1000x1000x15mm-rxrf-10-17 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2