Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear: Duurzaam 30mm Rubberen Run-on Profiel

RXDGear's zwarte rubberen run-on profiel van 30 mm dik en 1 meter lang is de perfecte afwerking voor je outdoor rubberen vloer. Dit hoogwaardige profiel biedt niet alleen een naadloze overgang, maar ook de nodige bescherming voor je buitenomgeving.
Met een dikte van 30 mm biedt dit rubberen run-on profiel een robuuste en duurzame oplossing om randen en verbindingen van je outdoor rubberen vloer af te werken. Het beschermt niet alleen tegen slijtage, maar zorgt ook voor een veilige en strakke afwerking.
Dankzij de weerbestendige eigenschappen van dit profiel hoef je je geen zorgen te maken over de invloeden van de elementen. Het is bestand tegen regen, zon en temperatuurschommelingen, waardoor je outdoor vloer er altijd als nieuw uitziet.
Of je nu een sportterrein, speelplaats of terras inricht, het zwarte rubberen run-on profiel van RXDGear voegt de finishing touch toe die je nodig hebt voor een professionele en functionele buitenomgeving.
Kies voor duurzaamheid en bescherming - kies RXDGear voor het zwarte rubberen run-on profiel van 30 mm dik en 1 meter lang. Geef je outdoor rubberen vloer de afwerking die het verdient en geniet van een langdurige en aantrekkelijke buitenruimte. Investeer in RXDGear voor een complete oplossing voor je buitenomgeving.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-rubber-run-on-profile-1000x30mm-black-rxrf-op-30 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2