Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

LIFTING PLATFORMS

RXD Gear biedt twee hoogwaardige platformen voor krachttraining: het Countersunk Platform en het Lifting Platform. Het RXD Gear Lifting Platform is een hoogwaardig platform voor Olympisch gewichtheffen. Dit platform is speciaal ontworpen om een veilige en duurzame trainingsomgeving te bieden voor serieuze gewichtheffers. Het platform bestaat uit een stalen frame met rubberen tegels om de vloer te beschermen tegen zware gewichten en de gewichtheffer te beschermen tegen letsel.

Een van de belangrijkste kenmerken van het Lifting Platform is de stabiele en vlakke ondergrond die het biedt. Dit is essentieel voor Olympisch gewichtheffen, waarbij het noodzakelijk is om een correcte positie en balans te behouden tijdens het tillen van zware gewichten. De rubberen tegels bieden niet alleen bescherming tegen beschadiging van de vloer, maar absorberen ook schokken en verminderen het geluid tijdens het neerzetten van het gewicht.

Een ander kenmerk van het Lifting Platform is het stalen frame. Dit frame is sterk genoeg om de zwaarste belastingen te weerstaan en biedt stabiliteit en duurzaamheid. Het frame heeft een zwarte poedercoating die het beschermt tegen roest en slijtage en het een moderne uitstraling geeft.

Het Lifting Platform van RXD Gear is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veelzijdigheid. Het kan eenvoudig worden verplaatst en opgeslagen, waardoor het perfect is voor sportscholen en thuistrainingen met beperkte ruimte. Bovendien is het Lifting Platform compatibel met een verscheidenheid aan accessoires, zoals bumper plates en squat stands, waardoor het een veelzijdig trainingsplatform is voor elke gewichtheffer.

Een belangrijk aspect van het Lifting Platform is de veiligheid van de gewichtheffer. Het platform is ontworpen om de gewichtheffer te beschermen tegen letsel en de kans op blessures te verminderen. Het platform biedt dus niet alleen een stabiele ondergrond voor het tillen van zware gewichten, maar zorgt er ook voor dat je veilig kunt trainen.

Countersunk platform

Het RXD Gear Countersunk Platform biedt dezelfde hoogwaardige kwaliteit als het Lifting Platform, maar met de extra mogelijkheid om het platform in de grond te laten verzinken. Dit maakt het Countersunk Platform ideaal voor sportscholen en trainingsruimtes waar de vloer gelijk moet zijn en het platform niet uitsteekt. Het Countersunk Platform is net als het Lifting Platform ontworpen om een veilige en duurzame trainingsomgeving te bieden voor serieuze gewichtheffers.

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2