Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear Standaard Kunstgras: Duurzaam, veelzijdig en in 7 kleuren

RXDGear biedt hoogwaardig standaard kunstgras, ideaal voor sportscholen en buitenterreinen. Met keuze uit 7 prachtige kleuren en rolbreedtes van 2 of 4 meter, is ons standaard kunstgras perfect geschikt voor verschillende toepassingen.
Ons kunstgras met korte vezels en hoge dichtheid is speciaal ontworpen om aan de eisen van sportscholen en buitenterreinen te voldoen. Het biedt de ideale combinatie van duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor het geschikt is voor zowel intensieve trainingssessies als buitenrecreatie.
Met 7 kleuropties kun je het kunstgras aanpassen aan jouw specifieke ontwerpvisie en stijl. Of je nu een sportveld wilt creëren of een levendige buitenruimte wilt inrichten, ons kunstgras biedt eindeloze mogelijkheden.
De korte vezels zorgen voor een natuurlijk ogend gazon, terwijl de hoge dichtheid zorgt voor veerkracht en duurzaamheid. Het gras behoudt zijn kwaliteit, zelfs onder zware belasting.
Kies RXDGear en ontdek de voordelen van ons hoogwaardige standaard kunstgras. Of het nu gaat om een sportschool of een buitenterrein, wij bieden de kleurrijke en veelzijdige oplossing die je nodig hebt. Investeer in RXDGear voor kunstgras dat aan al je eisen voldoet en jarenlang meegaat.

Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/kunstgras-standaard 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2