Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Ontdek RXDGear Leren Bokshandschoenen 14Oz:

Topprestaties in Comfort en Bescherming!

De RXDGear Leren Bokshandschoenen 14Oz zijn de perfecte keuze voor boksers die streven naar topprestaties in de ring.

Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor vechten op het hoogste niveau en bieden ultiem comfort, uitstekende bescherming en ongeëvenaarde prestaties.
Een opvallend kenmerk van deze bokshandschoenen is het hoogwaardige leer waarmee ze zijn vervaardigd. Dit leer is niet alleen duurzaam en slijtvast, maar zorgt ook voor een natuurlijke pasvorm en een uitstekende grip. Hierdoor kun je je vuisten krachtig en nauwkeurig gebruiken tijdens gevechten.
De RXDGear Leren Bokshandschoenen 14Oz bieden superieur comfort, zelfs tijdens lange trainings- en vechtsessies. De handschoenen zijn ontworpen met een zachte voering die zweet afvoert en je handen droog houdt. Dit zorgt voor een comfortabele en hygiënische ervaring.
Wat betreft bescherming, bieden deze handschoenen uitstekende demping en ondersteuning voor je handen en polsen. Dit vermindert het risico op blessures en stelt je in staat om met vertrouwen te vechten, wetende dat je goed beschermd bent.
De RXDGear Leren Bokshandschoenen 14Oz zijn snel drogend, wat betekent dat je ze na een intensieve training snel weer kunt gebruiken. Dit maakt ze ideaal voor boksers die meerdere sessies op een dag hebben.
Kortom, als je op zoek bent naar bokshandschoenen die zijn gemaakt om op het hoogste niveau te vechten, super comfortabel zijn, uitstekende bescherming bieden, comfortabel en veilig zijn, en snel drogen, dan zijn de RXDGear Leren Bokshandschoenen 14Oz de juiste keuze. Ga voor kwaliteit en prestaties in de ring met RXDGear!


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/leather-boxing-gloves-14oz-black 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2