Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Ontdek RXDGear Supreme Rubber V2-vloer:

20mm dik, perfect voor sportscholen en thuisfitness.

Ontdek de RXDGear Supreme Rubber V2-vloer: de ultieme keuze voor zowel commerciële als particuliere toepassingen.

Deze zwarte rubberen vloer, met een indrukwekkende dikte van 20 mm, biedt ongeëvenaarde prestaties en veelzijdigheid.
De Supreme Rubber V2-vloer is speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van sportscholen en fitnesscentra. Met zijn anti-slip eigenschappen zorgt hij voor een veilige trainingsomgeving. Maar dat is niet alles. Dankzij de geluiddempende eigenschappen van deze vloer, wordt lawaai tot een minimum beperkt, waardoor zowel trainers als buren profiteren van een rustige omgeving.
Wat de Supreme Rubber V2-vloer echt onderscheidt, is de dubbele laag constructie. Deze technologie biedt extra duurzaamheid en veerkracht, wat betekent dat deze vloer bestand is tegen zelfs de zwaarste trainingssessies.
Of je nu een commerciële sportschool runt of je eigen fitnessruimte thuis hebt, de RXDGear Supreme Rubber V2-vloer is de ideale keuze. Investeer in de beste rubberen vloer die er is en creëer een ruimte waarin veiligheid, geluidsreductie en duurzaamheid samenkomen voor de ultieme trainingservaring.
Kies voor RXDGear en ervaar de voordelen van de Supreme Rubber V2-vloer. Verbeter je fitnessruimte en geniet van hoogwaardige prestaties die je nergens anders vindt.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/supreme-rubber-v2-floor-1000x1000x20mm 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2