Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear Wall Mount Punch Bag Hanger:

Ruimtebesparende oplossing voor Thuis!

Ontdek de RXDGear Wall Mount Punch Bag Hanger: De Perfecte Oplossing voor het Ophangen van Je Bokszak aan de Muur!

De RXDGear Wall Mount Punch Bag Hanger is een essentiële tool voor elke boksliefhebber die graag thuis traint. Met deze stevige hanger kun je je bokszak eenvoudig aan de muur bevestigen, waardoor je de vrijheid hebt om je bokstechnieken te oefenen zonder de noodzaak van een vrijstaand bokszakframe.

Een opvallend kenmerk van deze hanger is de aanwezigheid van 6 bevestigingspunten, wat zorgt voor maximale stabiliteit en veiligheid. Je bokszak blijft stevig op zijn plaats hangen, zelfs tijdens de meest intense trainingssessies. Dit geeft je het vertrouwen om krachtige stoten en trappen uit te voeren zonder je zorgen te maken over de stabiliteit.

Met een afstand van 51 cm tussen de muur en de bokszak, biedt deze hanger voldoende ruimte om je volledige reeks boksbewegingen uit te voeren. Je kunt je stoten en trappen met volle kracht uitoefenen zonder bang te hoeven zijn dat je de muur raakt. Dit maakt het ideaal voor zowel beginners als ervaren boksers.

De RXDGear Wall Mount Punch Bag Hanger is ontworpen met duurzaamheid in gedachten en kan jarenlang intensief gebruik weerstaan. Het stalen frame is bestand tegen zware belastingen en biedt een betrouwbare en langdurige oplossing voor het ophangen van je bokszak.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en ruimtebesparende manier om je bokszak aan de muur te bevestigen, dan is de RXDGear Wall Mount Punch Bag Hanger de perfecte keuze. Haal vandaag nog deze handige hanger in huis en verbeter je bokstechnieken met gemak en vertrouwen.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/wall-mount-punch-bag-hanger-black 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2