Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Gebogen multigrip barbell

RXDGear Cambered Swiss Multigrip Bar van 25 kg is de ideale trainingspartner om extra prikkels te krijgen tijdens een zware training. De gebogen multigrip barbell biedt verschillende greepmogelijkheden, waardoor de halterstang ideaal is voor effectieve trainingen met een grote bewegingsvrijheid voor de borst, triceps, biceps en schouders. Deze barbell is ook geschikt voor atleten die herstellen van blessures en toch willen blijven trainen. De vorm van de barbell maakt het perfect voor Seal Row-oefeningen.

De afwerking van de RXDGear Cambered Swiss Multigrip Bar is van topkwaliteit, met handgrepen met knurling op verschillende niveaus, zodat je de oefeningen vanuit verschillende posities kunt starten.

De RXDGear Cambered Swiss Multigrip Barbell van 25 kg is een veelzijdige trainingspartner waarmee je je bovenlichaam op verschillende manieren kunt trainen. Dankzij zijn gebogen vorm en meerdere greepmogelijkheden is deze halterstang ideaal voor een effectieve training met een grote bewegingsvrijheid voor je borst, triceps, biceps en schouders.

De verschillende greepopties maken deze barbell geschikt voor atleten die herstellen van blessures en toch hun krachttraining willen voortzetten. De vorm van de barbell maakt hem perfect voor het uitvoeren van Seal Row-oefeningen, waarmee je je rugspieren en bovenlichaam kunt versterken.

Met een gewicht van 25 kg is deze Cambered Swiss Multigrip Barbell stevig en duurzaam, geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. Voeg deze halterstang toe aan je trainingsroutine en ontdek de voordelen van gevarieerde en doelgerichte krachttraining voor je bovenlichaam. Het is de ideale keuze voor atleten die streven naar herstel en prestatieverbetering.

Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-cambered-swiss-multigrip-bar-25kg-rxob-cm-00 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2