Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear 15mm grijze rubberen vloeren voor veilige en stijlvolle fitnessruimtes.

RXDGear levert hoogwaardige grijze rubberen vloeren met een dikte van 15 mm, geschikt voor zowel commerciële als particuliere toepassingen.

Onze rubberen vloeren zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van sportscholen en fitnesscentra, met een sterke nadruk op anti-slip eigenschappen.
Of je nu een professionele sportschool runt of een eigen fitnessruimte thuis hebt, onze grijze rubberen vloeren bieden de ideale ondergrond voor al je trainingsbehoeften. Met een dikte van 15 mm zorgen ze voor uitstekende demping, schokabsorptie en geluidsreductie, waardoor je een veilige en rustige trainingsomgeving hebt.
Onze grijze rubberen vloeren zijn niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk en passen naadloos in verschillende interieurstijlen. RXDGear begrijpt de behoeften van zowel professionele sportscholen als thuistrainers en biedt op maat gemaakte oplossingen.
Kies voor RXDGear en geniet van hoogwaardige rubberen vloeren die speciaal zijn ontworpen voor fitnessomgevingen. Verbeter de veiligheid en prestaties van je sportschool of trainingsruimte met onze anti-slip rubberen vloeren in stijlvol grijs. Investeer in kwaliteit en comfort met RXDGear en creëer de ideale ruimte voor je workouts.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-grey-rubber-floor-1000x1000x15mm-rxrf-10-18 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2