Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Ontdek de Voordelen van de RXDGear Open Hex Bar PRO van 32 kg

De RXDGear Open Hex Bar PRO van 32 kg is dé ultieme trainingspartner voor oefeningen zoals deadlifts, shoulder shrugs en farmer walks. Deze barbell is speciaal ontworpen om je krachttraining naar een hoger niveau te tillen en biedt talloze voordelen.

Dankzij zijn onverwoestbare constructie kun je met volledig vertrouwen en zonder zorgen zware gewichten tillen. De barbell heeft zowel smalle als brede handvatten, waardoor je de flexibiliteit hebt om je grip aan te passen aan verschillende oefeningen en trainingsdoelen.

Niet alleen is de RXDGear Open Hex Bar PRO uiterst stabiel, maar ook zeer veilig. Het ergonomische ontwerp minimaliseert de belasting op je onderrug en zorgt voor de juiste lichaamshouding tijdens het tillen. Dit vermindert het risico op blessures en maximaliseert je prestaties.

Kies voor de RXDGear Open Hex Bar PRO van 32 kg en ervaar hoe deze perfecte trainingspartner je helpt om je krachttrainingdoelen te bereiken. Dit is de betrouwbare metgezel voor serieuze atleten en fitnessliefhebbers die streven naar topprestaties en veiligheid tijdens hun workouts.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rxdgear-open-hex-bar-pro-32kg-rxob-oh-00 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2