Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

RXDGear: Zwarte Rubberen Run-on Profiel van 20 mm 

RXDGear biedt het zwarte rubberen run-on profiel van 20 mm dik en 1 meter lang voor een perfecte afwerking van verschillende toepassingen. Dit hoogwaardige profiel is een essentieel accessoire voor zowel functionele als esthetische doeleinden.
Het zwarte rubberen run-on profiel van RXDGear is ontworpen om een naadloze overgang te creëren tussen verschillende oppervlakken. Of het nu gaat om de overgang tussen twee vloeren, het beschermen van randen of het verbeteren van de esthetiek van een ruimte, dit profiel doet het werk met finesse.
Met een dikte van 20 mm biedt het profiel duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, zelfs in druk belopen gebieden. Het zwarte ontwerp geeft een strakke en professionele uitstraling aan elke ruimte.
Het 1 meter lange profiel is eenvoudig te installeren en zorgt voor een vlekkeloze afwerking. Of je nu een commerciële ruimte inricht of je eigen project aanpakt, het zwarte rubberen run-on profiel van RXDGear voegt de finishing touch toe die je nodig hebt.
Kies voor kwaliteit en esthetiek - kies RXDGear voor het zwarte rubberen run-on profiel van 20 mm dik en 1 meter lang. Verbeter de uitstraling en functionaliteit van je ruimte met dit hoogwaardige accessoire. Investeer in RXDGear voor een naadloze afwerking die indruk maakt.


Bestel hier: https://www.rxd-gear.nl/rubber-run-on-profile-1000x20mm 

rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2