Korting bij afhalen
Snelle levering
2 jaar garantie
Europees merk, wereldwijde verzending
Eigen installatie team
Meer dan 400 gyms ingericht

Crossfit box starten 

Wil jij zelf een crossfit box beginnen?

Ben jij van plan om zelf een crossfit box te beginnen? Hoe zorg je er dan voor dat jouw speciale sportschool ook een publiek weet te vinden? En dat jij straks de tevreden eigenaar bent van een succesvolle sportschool? Een eigen crossfit box beginnen doe je het beste samen met RXDGear. We hebben veel ervaring met het opstarten van sportscholen en helpen jou ook graag hierbij. We komen graag een keer bij je langs om alle mogelijkheden op dit gebied met je door te nemen. Wij zorgen ervoor dat je straks goed voorbereid van start kunt gaan! We adviseren niet alleen over de inrichting van je gym, maar ook over het maken van een succesvol bedrijfsplan.

Een eigen crossfit box beginnen

Wil jij zelf een crossfit box beginnen? Denk er dan aan dat hier heel wat bij komt kijken. Als beginnende eigenaar van een gym is het goed om eens met onze experts te komen praten. Als we een goed beeld hebben van jouw visie op dit gebied, dan kunnen we je des te beter helpen. Deze hulp bestaat onder andere uit het praten over business modellen, je budget, het ontwerp van je crossfit box en de apparaten die je hier neer wilt zetten. Hoe zet jij jouw gym dusdanig in de markt dat mensen voor jou kiezen, en niet voor de sportschool om de hoek?

Waar je aan moet denken voor je een crossfit box gaat beginnen

We helpen je graag een eigen crossfit box te beginnen. We hebben expertise op het gebied van training, management en facilitair ontwerp voor je gym. We maken onder andere een 3D-tekening voor je, waar goed op te zien is wat je allemaal van je nieuwe gym kunt verwachten. Maar samen met jou schrijven we ook een goed bedrijfsplan, dat potentiële geldschieters over de streep kan trekken. Alle voorbereidingen klaar? Dan gaan we aan de slag met het compleet inrichten van je ruimte, zodat jij deze zo snel mogelijk kunt openen. Meer weten over RXDGear? We staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden!
rxd_pushup
rxd_bench_1
rxd_plates2

Bekijk de productcatalogus

mockup_5_wit

Abonneer je op onze nieuwsbrief

2